Bak napi horoszkóp ingyenesen

A horoszkóp az egek stilizált térképeként szolgál egy adott helyen egy adott időpontban. A legtöbb alkalmazásban a perspektíva geocentrikus (a heliocentrikus asztrológia az egyik kivétel).

Bak napi horoszkóp elolvasható teljes egészében a napi-horoszkop.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha önt is érdekelné a mai bak horoszkóp.  Indiában a Bak állatövét Makara Sankranti fesztivállal ünneplik, Nepálban Maghe Sankranti néven is ismerik.  Az indiai csillagászati ​​naptár nem a nyugati gregorián vagy a júliai dátummegőrző rendszeren alapszik. A Gergely-naptár rögzített napokat tartalmaz egy évben, és nem tartalmazza a tényleges napenergia-különbséget. Ezért a fesztivált minden év január 14-én vagy 15-én ünneplik, amikor az indiai csillagászati ​​naptár szerint a Nap valóban belép a Bak jelébe. Összefüggés látszik a Bak, mint tengeri kecske, hagyományos jellemzése és a sumér bölcsesség és vizek istene, Enki között, akinek kecske feje és felsőteste, valamint hal alsó teste és farka is volt.

Később az akkád és a babiloni mitológiában Ea néven ismert Enki az intelligencia, a teremtés, a mesterségek istene volt. A horoszkóp elkészítéséhez az asztrológusnak először meg kell határoznia az alany születésének pontos időpontját és helyét, vagy egy esemény megindítását. A helyi szokásos időt (a nyári időszámításhoz vagy a háborús időhöz igazítva) ezt követően ugyanabban a pillanatban Greenwich-középidővé vagy egyetemes idővé alakítják. Az asztrológusnak ezt a születéskor a helyi sziderális időre kell átalakítania, hogy kiszámíthassa az aszcendens és a középkő értékét. Amennyiben több információt és részletet tudna meg a mai horoszkópról bátran keresse fel a napi-horoszkop.hu weboldalt és itt a többi csillagjegyet is megtalálhatja többek között.