Patron rendelés online webáruházból

Egy nyomtató gyakran IC-chipekkel ellátott tintapatronokat használ. Az IC chip pontosan figyeli az egyes patronok által felhasznált tintamennyiséget, így akkor is, ha a patront eltávolítják és később újra behelyezik, az összes tintája felhasználható.

Patron rendelés vár mindenkire a best-toner.hu weboldalon, tehát ne habozzon, nézzen be ide még ma és tudjon meg többet jobbnál jobb patronainkról, amelyeket ráadásul meg is rendelhet méghozzá pénztárcakímélő áron. Tartsa a tintapatront gyermekek elől elzárva. Ne engedje, hogy a gyermekek igyanak a patronokból, vagy más módon kezeljék azokat. Legyen óvatos a használt tintapatronok kezelésekor, mert előfordulhat, hogy a tintaellátó port körül festék található. Ha tinta kerül a bőrére, alaposan mossa le a területet szappannal és vízzel. Ha tinta kerül a szemébe, azonnal mossa le vízzel. Ha az alapos öblítés után kellemetlen érzés vagy látási problémák maradnak meg, azonnal forduljon orvoshoz. Az EPSON eredeti EPSON tintapatronok használatát javasolja. Más, nem az EPSON által gyártott termékek károsíthatják a nyomtatót, amelyre az EPSON szavatossága nem vonatkozik.

Hagyja a régi patront a nyomtatóban, amíg nem vesz tőlünk új patront, különben a nyomtatófej fúvókáiban maradt tinta kiszáradhat. Ne töltse újra a tintapatronokat, vásároljon újakat weboldalunkon. A nyomtató a tintapatronon található IC-chip segítségével kiszámítja a maradék tinta mennyiségét. Még akkor is, ha a patront újratöltik, az IC chip nem számolja ki a megmaradt tinta mennyiségét, és a felhasználásra rendelkezésre álló tinta mennyisége nem változik. Ha még ennél is többet tudna meg és megtekintené a tintapatron termékeinket, valamint az árakat, akkor nem kell mást tennie, mint fellátogatni weboldalunkat a best-toner.hu-t és itt minden hasznos infót megtalál.