Crayola nyomdafilcgyár

Minden gyermek életében nagyon fontosak azok az élmények, amelyeket gyermekkorban szereznek, és azok a készségek is, amelyeket kiskorukban sajátítanak el. A kreatív játékok segítségével elérhetjük, hogy gyermekeink játékos módon tudjanak fejlődni. Ilyen kreatív játéknak számít kiskorban a rajzolás és a festés is, amihez rengeteg Crayola temréket vásárolhat weboldalunkon.

A Crayola nyomdafilcgyár rengeteg magas minőségi terméket forgalmaz, amelyek megkönnyítik a gyerekek számára a festést, illetve a rajzolást is. Crayola termékeket kedvezményes áron vásárolhat weboldalunkon, a jatek-webaruhaz.hu-n. A Crayola óriási színes zsírkréta csomag 8 db zsírkrétát tartalmaz, amelyek a szivárvány különböző színeiben pompáznak. Ezek a zsírkréták tökéletesen illenek a gyerekek apró kezecskéibe. A kréták színei a következők: zöld, sárga, piros, kék, ciklámen, barna, fekete, illetve narancssárga. Használata közben a kréták végig fognak, élénk színűek maradnak és egyáltalán nem morzsolódnak.

Ezek a kréták nem papírral borítottak, így használatuk igen egyszerű, még akkor is ha hosszában szeretnénk használni őket. A Crayola vékony filctollak is nagyon magas minőségűek, amelyek 3 éves kortól ajánlottak. A készletben 12 db vékony hegyű filctoll kapható, amelyek segítségével pontosan és tökéletesen lehet rajzolni. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a termékekről, kérjük látogassa fel bátran weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt a teljes Crayola készlet is elérhető. Ha kérdéseket tenne fel valamelyik termékünkről, erre is van lehetőség csak tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot, vagy küldjön e-mailt az info@jate-webaruhaz.hu e-mail címre, és csapatunk máris felveszi a kapcsolatot minden kedves érdeklődővel.

Vélemény, hozzászólás?