Samsung Galaxy S7 átlátszó tok

A phonebox.hu weboldalon Samsung Galaxy S7 telefontok széles kínálata érhető el, és minden kedves vásárló kedvére válogathat a bőr flip tokok, illetve a szilikon tokok sokaságában, amelyek tökéletesen védik telefonjainkat az ütésektől, kopástól és más sérülésekről is. Cégünk ráadásul minden telefontokra teljeskörű garanciát is vállal.

Samsung Galaxy S7 átlátszó tok igazán kedvezményes áron kapható a phonebox.hu weboldalon, és ha tőlünk vásárol tokot, akkor 1 munkanap alatt biztosítjuk a házhozszállítás, és fizethet akár készpénzben vagy bankkártyával is. A Slim Crystal Galaxy S7 tok egy teljesen átlátszó, TPU-ból készült tok, amely minimalista megjelenést kölcsönöz a telefonoknak, de egyaránt elegáns is. Az edzett szilikon tökéletesen képes megóvni a telefont bármilyen sérüléstől. Külső borítása szennyeződés, valamint ujjlenyomat taszító technológiával készült. A Slim Smoke telefontok egy másik prémium minőségű darab, amely nyúlásbiztos TPU anyagból készült. A készülék minden sarkát védi, valamint a hátlapot, illetve a kiálló objektívet is.

A Chrome Rose is egy kiváló átlátszó Samsung Galaxy S7 tok, amely strapabíró hátlappal és krómbevonattal rendelkezik. Tiszta hátlapja ujjlenyomat taszító technológiával készült, Kialakítása prémium és igazán elegáns megjelenésű. Amennyiben a továbbiakban is szeretne a Samsung Galaxy S7 átlátszó tokokról olvasni, vagy esetleg átböngészné a teljes kínálatot, mindenképp kattintson a phonebox.hu weboldalra. Ha kérdéseket tenne fel nekünk, erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal a 0617932271 telefonszámot tárcsázva, vagy töltse ki weboldalunkon a Kapcsolat menüpont alatt levő űrlapot a nevének, e-mail címének, illetve üzenetének megadásával.

Vélemény, hozzászólás?