Cserepes fenyőfa megrendelése online

Ha a fenyőfák őshonosok az Ön területén, de kevés a helye egy teljesen megtermett fenyőfának, akkor egy cserépben is lehet termeszteni, akárcsak bármely más cserepes növényt. Tény, hogy a tűlevelűek különösen alkalmasak a cserepes növekedésre, mivel kevesebb tápanyagra van szükségük, mint a széles levelű fajoknak. A cserepes fenyőfák nagyon toleránsak a gyökérkorlátozással szemben.

Cserepes fenyőfa rendelhető a lehető legjobb áron villámgyors kiszállítással az online-fenyo.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és tudjon meg mindent ezekről. Válasszon lassan nővő törpefenyőket, hogy cserépben nőjenek. Az olyan fajtákat, mint a Norfolk-szigeti fenyő (Araucaria heterophyll), gyakran cserépben termesztik, beltéren és szabadban egyaránt. A cserépben termesztett egyéb fajták közé tartozik a Pinus pinea, a Pinus sylvestris ‘Glauca Nana,’ Pinus mugo ‘Slowmound,’ Pinus abies és a Pinus contorta. Olyan fenyőfafajtát szeretne, amely korlátozott gyökérnövekedéssel képes növekedni, és ezáltal a növény kicsi marad. Készítsen saját cserepes keveréket komposzt és perlit vagy habkő kombinációjából. Használjon 1 rész perlit vagy habkő és 2 rész komposztot. Ez biztosítja, hogy a keverék jól lefolyjon, de a vizet is elég hosszú ideig visszatartja ahhoz, hogy a gyökerek felszívják.

Öntözzük meg a fát, amikor a talaj felső centimétere száraznak érződik. Öntözzük mélyen, amíg a víz kifolyik az edény aljáról. Távolítsa el a vizet a gyűjtőtálcából, ha van ilyen. Ha a fa napi öntözésre szorul, ez annak a jele, hogy kinőtte a cserepét, és újra kell telepíteni. Amikor a fa kinőtte a cserepét, metsze vissza a gyökereket, vagy helyezze át a fenyőt egy nagyobb edénybe. A metszés eltávolításához vegye ki a gyökerek körülbelül egyharmadát, és helyezze át friss talajba ugyanolyan méretű edénybe. Ha nagyobb cserépben tárolná, ne feledje az alapszabályt: 1 láb átmérő kell minden 4 láb magasságra. További információkért keresse fel az online-fenyo.hu weboldalt.