Szökik a meleg az otthonából?

Ha gondjai vannak azzal, hogy valahol elszökik a meleg, akkor először javítsa a szigetelését. Meleg levegő távozhat a tetőn, a falakon és a padlón keresztül, ezért többet kell telepítenie, vagy ellenőriznie kell, hogy a meglévő szigetelésben nincsenek-e hézagok.

Kattintson ide tájékoztatásért a futes-gazszereles.hu weboldalra és itt mindent megtudhat arról, hogy mit érdemes tenni, ha valahol elszökik a meleg a lakásból. Az ablakok dupla vagy hármas üvegezése jelentősen csökkentheti a hőveszteséget. Ha nem akarja vállalni a profi szakemberhívásának költségeit, vásárolhat egy zsugorfóliás ablakkészletet, amely télen segíti az ablakok szigetelését. Vegyen egy szőnyeget – vagy többet. A szőnyegek rétegezése jelenleg nagyon divatos, ami remek, mert ezek elősegíthetik a padlólapok felmelegedését. Ne engedje be a hideg szelet, vagy a meleg levegőt. Adjon huzatdugót az ajtó aljához az egész téli szezonban. Nyilvánvalóan hangzik, de el kell mondani azt is, hogy ne hagyja nyitva az ablakokat és ajtókat hosszabb ideig. Hideg levegő jut be, és nehezebb lesz a felmelegedés. Ha túl meleg van a fűtés miatt, csak kapcsolja ki azt az ablak kinyitása helyett.

Minél vastagabb a függöny, annál melegebb lesz. Ha talál ilyen függönyöket béléssel, még jobb. Az otthoni szigetelés az egyik legjobb módszer az energiaszámlák csökkentésére, valamint a ház melegebbé és kényelmesebbé tételére. Meleg levegő távozhat otthonából minden irányban – beleértve a tetőt, a falakat, a padlót, az ablakokat és az ajtókat -, ami azt jelenti, hogy a fizetett energia nagy része pazarolható. Amennyiben többet tudna meg arról, hogy mit tegyen ha szökik a meleg, vagy ha profikat keres ennek a problémának az orvosolására, nézzen be hozzánk bátran a futes-gazszereles.hu weboldalon.