Csoportos utasbiztosítás kedvezményes áron!

Azoknak az embereknek, akik ugyanazon az útvonalon utaznak egy tíz vagy annál nagyobb utazó csoportjával, csoportos utazási biztosítási tervet kell vásárolniuk. A csoportos biztosítás ugyanúgy működik, mint az egyedi terv, de tíz vagy több utasra vonatkozik egyetlen kötvény alapján.

Csoportos utasbiztosítás elérhető az axa-assistance.hu weboldalon méghozzá a lehető legjobb áron, tehát ha ön is csoportosan utazna, akkor érdemes benézni hozzánk a legjobb ajánlatokért. Az átfogó csoportos utazási biztosítási tervek széles körű fedezetet tartalmaznak, amelyek nyugalmat teremtenek az utazók számára. Megkönnyítjük az online csoportos utazási biztosítás árajánlatainak megtekintését és megvásárlását. A vészhelyzetek váratlanul következnek be, ezért célszerű 24 órás orvosi védelmet biztosítani kirándulás közben. Ez magában foglalja az orvosi evakuálást és a sürgősségi orvosi ellátást. Az egészségügyi problémák mellett a csoportos utazási biztosításnak a személyes vagyont is meg kell őriznie.

Ha egy utazó csoport tíz vagy több emberből áll, akik ugyanarra a célállomásra mennek együtt, az ilyen típusú biztosítás megszerzése megfizethető és egyszerű módja a védelem megszerzésének az utazás előtt. Mindegyik személyt egy kötvény fedi le egyetlen biztosítással, ami időt takarít meg. Minden utazó azonos szintű lefedettséggel rendelkezik, és bizonyos csoportos biztosítások további előnyöket tartalmaznak. Gyakran a csoportos utazási biztosítás vonzó árral jár, különösen az idősek vagy a felelős felnőttekkel utazó gyermekek számára. Az árak az utazástól függően változnak, de nagyrészt az életkor, az utazás hossza és az utazási költségek függvénye. A teljes költség megoszlik az összes tag között, ami jelentősen csökkentheti az egy főre eső árat. Bővebb leírásért és további részletekért keresse fel az axa-assistance.hu-t.