Élvezze újra önfeledt mosolyát fogbeültetéssel a győri Dentys–szel

A hiánymentes fogsor nem csak az esztétika szempontjából fontos, de a rágás funkcióját tekintve is szükséges, hogy minden fog meglegyen, különösen a rágófogak.

Implantátum Győr városában szakértő, több éves tapasztalattal rendelkező fogorvosokkal a teljes fogsorért! A tejfogak elvesztése természetes folyamat, amin minden ember átesik. Gyermekkorban még várjuk is, hiszen a fogtündértől jutalmat remélhetünk érte. A rendes, felnőttkori csont fogak elvesztése már jóval kevésbé vidám dolog, hisz ebben az esetben nem nő új fog a hiányzó helyére. Ebben az esetben csak a fogimplantátum segítségével pótolható az elvesztett fog. Ez nem csak az esztétikát tekintve fontos, de a rágási funkció tekintetében is minél előbb meg kell ejteni a beavatkozást, hiszen a rágás érzetétől könnyen ellehet szokni, ezenfelül a táplálkozás is nehezebbé válik. Ez az az eset, amikor a fogorvoshoz való látogatást nem érdemes hosszan húzni.

A fogimplantátum beültetése egy előzetes konzultációval kezdődik, melynek keretein belül a fogorvos állapotfelmérést végez, melynek ismeretében már komplex kezelési tervvel tud előállni, mely tartalmazza a beavatkozás költségeit, időtartamát, valamint a várható gyógyulási időt. Sokan attól tartanak, hogy a beavatkozásra hetekig, hónapokig kell várni és ez idő alatt fog nélkül kell végig szenvedni ezt az időszakot. Azonban a legtöbb esetben, ha foghúzásra is kerül sor, már negyvennyolc óra elteltével beültetésre kerülhet az új fog. Ráadásul nem csak egyetlen fog pótolható ezzel a módszerrel, hanem akár a teljes fogsor is. A higiéniás szabályok betartásával pedig még hosszú ideig élvezheti új és meglévő fogait. Keresse fel a Dentys győri fogászatot még ma!

Vélemény, hozzászólás?