Fur balls cica, aki egy igazi gazdira vágyik

A legtöbb kisgyermek szereti a kisállatokat, ám legtöbbjük nem engedheti meg magának, hogy rendelkezzen egy sajáttal, hiszen sok törődéssel jár együtt, illetve megfelelő helyre is szüksége lehet.

Fur balls cica minden kisgyermek számára tökéletes ajándék lehet, aki már rég szeretet volna egy cuki kis cicát. Hiszen ennek a kiscicának nincs otthona, se családja így arra vár, hogy valaki befogadja. Így ezt a cuki kis cicát elnevezheted, majd kedved szerint szeretgetheted és viselheted a gondját, pont úgy mint egy igazi kiscicának. Ahhoz, hogy ennek a kis árva cicának meglássuk az igazi arcát előbb meg kell mosdatnunk, mert előtte elég rémesen fest. Ám mosdás után megtekinthetjük az igazi arcát, amely egy nagyon bájos kis állatot takar. Így a gyerekek számára egy igazi meglepetés lehet, hiszen a csomagolásból kibontva először csak egy gombócot látunk. Majd miután megfésültük és gondját viseltük, akkor meglátjuk az igazi meglepetést. A kiscica már 5 éves kortól ajánlott a gyerkőcök számára. A szettben minden megtalálható, amelyre szükségünk lehet, hogy a kiscicának megfelelően gondját viseljük.

Megtalálható benne egy kefe, egy csat, egy pánt és az örökbefogadó bizonyítvány. Amennyiben felkeltettük sz érdeklődését és szeretné meglepni a gyermekét egy kiskedvenccel, akkor kattintson a jatek-webaruhaz.hu oldalára. A honlapunkon a teljes kínálatunkat megtekintheti, illetve a webshopunkból a legszimpatikusabb terméket könnyedén megrendelheti akár már 1-2 kattintás által. Tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra. Minden további információ elérhető a +36 70 93 33 708, +36 70 64 96 396-os telefonszámokon. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi mindig állunk a rendelkezésére! Jó vásárlást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?