Hágcsó létra online vásárlása egyszerűen!

A gravetti a fix és állandóan telepített hozzáférési megoldások széles skáláját kínálja, beleértve a lépcsőket, lépcsős létrákat, ferde létrákat és függőleges létrákat, amelyek biztonságos, kényelmes és költséghatékony megoldásokat kínálnak a tetőtéri hozzáféréshez. Valamennyi általunk telepített létra csúszásmentes létrafokokkal rendelkezik, és kompatibilisek a zuhanásgátló tartozékokkal, például biztonsági ketrecekkel, biztonsági sínekkel, platformokkal és függőleges zuhanásgátló vonalakkal.

Hágcsó létra online rendelhető a gravetti.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és rendeljen még ma. Fontos, hogy alaposan mérlegelje, hogy milyen típusú hozzáférési megoldás felel meg ingatlana speciális igényeinek. Beszéljen a tapasztalt gravetti csapatával, hogy megfelelő hozzáférési megoldásokat kapjon az épülethez. A tetőbejárati rendszer tervezése gondos tervezést igényel annak biztosítása érdekében, hogy minden szabadon lezuhanó élre ügyeljenek, és a felhasználót ne fenyegesse a 2 méternél nagyobb esés veszélye. Ügyfeleink ezért fordulnak a gravettihez, mi teljes felelősséget vállalunk a hozzáférési rendszereiért – hagyja, hogy a szakértők foglalkozzanak a megfelelőséggel és a jogszabályokkal. A ketreces hágcsó létrák a kereskedelmi és ipari épületek tetején a leggyakoribb létrák típusai közé tartoznak.

A nagyobb esésveszély mellett az ilyen típusú rögzített létrát nehezebb használni, és több fizikai erőfeszítést igényel a felmászás. A szerszámok és felszerelések szállítását is nagymértékben befolyásolja, így ez a létra típus bizonyos helyzetekben nem használható. A ketreces hágcsó létra akár 6 méteres magasságig is áthidalhat, mielőtt pihenésre vagy irányváltásra lenne szükség. További részletekért és rendelésért nézzen be a gravetti.hu-ra.