Horvátországi nyaralás vár mindenkire

Horvátország kiváló hely a sárkányhajózáshoz, vitorlázáshoz és búvárkodáshoz. Vagy akár raftingra is elmehet a sok folyó egyikén. Ha elege van a vízből, bérelhet kerékpárt, vagy felveheti a túracipőt. A sok hegy rengeteg sportolási kihívást kínál minden szinten. Isztriában jól karbantartott kerékpárutakat talál, míg a kalandos hegyikerékpárosok jobban járnak Dalmáciában. Márvány utcák, barokk épületek, nagyszerű strandok, gyönyörű régi városfalak és mediterrán éghajlat várja. Menjen Dubrovnikba egy felejthetetlen nyaraláshoz!

Horvátországi nyaralás vár mindenkire az invia.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és mindent megtalál ami az ajánlatokkal kapcsolatos.  Lehet, hogy barátaitól és családjától jelentős összegeket hallott Horvátországról, vagy olvashatott az országról az újságok utazási rovatában. Lehet, hogy folyamatosan azt hallja, hogy Horvátország „népszerű úticél”, vagy „oda kell érnie, mielőtt a tömeg odaindul”. Azt mondanánk, hogy az előbbi idézet már több éve elhangzott, míg az utóbbi esetben azt mondanánk, hogy az ország már nagyon népszerű – rengeteg nyaralóban élvezheti az országot évről évre! Mindenki csodálja a csodálatosan tiszta vizet, és ha Ön az a fajta, aki pihentető tengerparti nyaralást szeretne élvezni, akkor Horvátország az Ön számára megfelelő hely.

Az egyetlen dolog, amire rá kell mutatni, hogy az ország nem annyira híres a homokos tengerpartjairól, DE van néhány homokos hely a part mentén, ha ez igazán fontos az Ön számára.  A tengerpartok többsége kavicsos vagy kő jellegű. Sok területen még a saját kis elhagyatott tengerpartját is megtalálhatja a tökéletes kikapcsolódáshoz. Amennyiben több információt tudna meg nézzen be az invia.hu-ra és itt elérhetőségeinket is megtekintheti.