Ön szed Q10 Ubiquinolt? Ha nem, érdemes volna!

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol a nagy népszerűségnek örvendő Q10 koenzim jobban felszívódó változata. Ha a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinolt választja, akkor a szervezet optimális Q10 szintje sokkal hatékonyabban és gyorsabban helyreállítható. Na, de mit érdemes tudni a Q10 Ubiquinolról?

Q10 Ubiquinol kapcsán először is azt érdemes tisztázni, hogy mi is ez pontosan. A Q10 Ubiquinol az emberi szervezet minden egyes sejtjét tiszta sejtenergiával látja el. Ez különösen azért lényeges, mert a szervek így sokkal nagyobb hatékonysággal tudja ellátni az életfunkciókat. A Q10 nem csupán az élelmiszerekben van jelen, hanem a szervezet is elő tudja állítani körülbelül huszonöt-harminc éves korig. Ezt követően viszont folyamatosan csökken mennyisége, így érdemes pótolni. Fontos tudni, hogy az, aki egészséges életmódot él, beleértve a táplálkozást is, illetve rendszeresen pótolja a Q10 Ubiquinolt, azon kevésbé látszik meg az öregedés, illetve tovább érzi magát fiatalosnak. Mivel minden életfolyamat energiafelhasználással jár, ezért nagyon fontos, hogy a szervezetben minél több Q10 Ubiquinol legyen jelen.

Azt, hogy a szervezetben van-e elegendő Q10 Ubiquinol vagy sem, a szervek érzik meg először. A Q10 Ubiquinol határozza meg, hogy a szervek mennyire hatékonyan működnek, illetve mennyire egészségesek. A Q10 Ubiquinol hiánya jellegzetes panaszokkal járnak. Ilyen például a levertség, a kedvetlenség, valamint az alvászavarok. Ezeket a tüneteket ma már önálló diagnózisként ismerik el, mely nem más, mint a krónikus fáradtság szindróma. A Bioaktív Q10-t természetes úton, élesztő fermentáció útján a japán KANEKA cég állítja elő kizárólagosan a világon. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a tenmag.hu webáruházba!