Ipari felhasználásra egy mobil sátor remek választást jelent

Miképp a földművelési munkálatok során, úgy az állattartás kapcsán is a tárolás és a raktározás kérdése okozza az egyik legnagyobb dilemmát. A vetőmag, illetve a jószágok biztonságos elhelyezése mellett elengedhetetlen ugyanis a munkagépek és a különféle eszközök megóvása is. Tudniillik nem csak az illetéktelen hozzáférés, de az időjárás hatásai is komoly károkat okozhatnak.

Szerencsére a mobil sátor kiváló megoldást nyújt erre a kérdésre, még speciális igények esetében is. Míg a fixen telepített tárolók helyhez kötöttek, addig egy ilyen építmény mindig ott állítható fel, ahol épp szükség van rá. Ezzel pedig rengeteg időt lehet megspórolni, ami egy nagyobb vállalkozás vonatkozásában óriási jelentőséggel bírhat. Természetesen emellett arról sem szabad megfeledkeznünk, miszerint a hagyományos raktár megtervezése és kivitelezése hatalmas költségekkel járhat, ráadásul hónapokig is elhúzódhat. Ezzel szemben egy mobil sátor villámgyorsan telepíthető és ehhez még csak speciális eszközök sem kellenek.

További előny, hogy a kínálatból biztosan megtaláljuk az igényeinknek megfelelő modellt. Legyen szó akár bálák tárolásáról, vagy téli beállóról a jószágok számára, az optimális méret és kivitel minden esetben könnyedén megvalósítható. Emellett az sem jelent problémát, ha menet közben esetleg szükségessé válna a mobil sátor bővítése. Plusz elemek beillesztésével ez ugyanis egyszerűen megoldható, így a kapacitás kérdése miatt nem kell aggódnunk. A horganyzott acél váz tartós struktúrát biztosít és rendkívül strapabíró. A mobil sátor fedését biztosító poliészter ponyva PVC bevonattal rendelkezik, ennek köszönhetően hosszú ideig ellenáll az UV-sugárzás káros hatásainak. Belső rétegét speciális fehér bevonattal látták el, így a beltéri fényviszonyok kiemelkedően jók. Jól látszik tehát, hogy egy ilyen megoldás minden esetben kiváló választást jelent.