Pontos értékekkel szolgáló, digitális alkoholszonda

Bizonyára mindenki szeretné elkerülni a munkahelyére való belépéskor a kínos pillanatokat, a magyarázkodást és az esetleges elbocsátást. Márpedig egy 0,01% feletti értéket mutató alkoholszonda valószínűleg ezt eredményezné. Azonban nem kell ennek így lennie!

A digitális alkoholszonda segítségével könnyen megelőzhető a baj. A szonda megmutatja, hogy egységnyi levegőben milyen mennyiségű alkohol található. A balena.hu oldalról rendelhető digitális alkoholszondák megbízható eredményeket mérnek, s használatuk is nagyon egyszerű. Csupán elemre van szükség hozzá, mely nem képezi tartalmát a megrendelt csomagnak. Bekapcsolás után – mely csak pár másodperc – visszaszámlálás indul, melynek leteltével kezdődhet a fújás. A háttérvilágítással ellátott LCD kijelzőn teljes mértékben láthatók és jól leolvashatók a mért adatok.

Amennyiben a digitális alkoholszondák 0,1mg/l értéket jeleznek, az alkoholfogyasztás nem bizonyított. Ám 0,2mg/l már a szondánál is a „Vigyázat” feliratot idézi elő, e felett pedig már határozottan a „Veszély” figyelmeztető jelzés kerül a kijelzőre. Ezzel az eszközzel könnyen megóvható a jogosítvány és természetesen az esetleges balesetek elkerülésének esélye is nagyobb. A balena.hu oldal kiváló webshop, ahol a raktárkészletről rendelhetők meg a kiválasztott digitális alkoholszondák. A kiszállítás gyors és megbízható, s a rendelést igény esetén nem csak online, hanem telefonon is felveszik az oldal üzemeltetői. Annak érdekében, hogy a vásárlás a lehető legkényelmesebb legyen, többféle fizetési módot kínálnak. Regisztrált vásárlóiknak pedig pontgyűjtésre adnak lehetőséget. Keressék fel a balena.hu weboldalt és rendeljék meg a legmegbízhatóbb digitális alkoholszondák egyikét, hogy ne kelljen többé aggódniuk!