Jász plasztik akkumulátor

A Jász plasztik Kft. már 17 éve foglalkozik szerszámkészítéssel, akkumulátorgyártással, műanyag-feldolgozással, vakolatgyártással, illetve vámügyintézéssel is. A Kft. alapítása négy személyhez fűződik, akik 1990-ben alapították a Jász plasztik Kft.-t. Ekkor a fő tevékenységük a műanyag-feldolgozás illetve a szerszámkészítés volt. Négy év után tevékenységük kibővült az akkumulátorok gyártására is.

Jász plasztik akkumulátor kedvezményes áron elérhető, garanciával az alkatreszek.hu weboldalon. A Jász plasztiknál dolgozók száma kezdetben mindössze 20 fő volt, ami mára kibővült 1100 főre. A terjeszkedés fő oka a termékek magas minősége, és a cég rugalmas alkalmazkodása volt. Folyamatosan fejlesztéseket hajtanak végre a változó piaci igények szerint. A Jász Plasztik 12V 100AH J+ Japán Akkumulátor hossza 300 mm, szélessége 173 mm, magassága pedig 225 mm. Az akkumulátor gondozásmentes, indítóárama 750 A, és a termékre webáruházunk 1 éves garanciát vállal. Az akkumulátor egy négycsillagos termék, akár 1 órán belül átvehető a Kovács Autóalkatrésznél és most 11%-os kedvezménnyel kapható.

Ha fellátogatja weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t, akkor bővebb információkat olvashat a Jász plasztikról, és azok termékeiről is, valamint megtalálhatja a Kovács Autóalkatrész teljes alkatrész kínálatát. Nálunk minden alkatrész kedvező áron kapható, és garanciát is vállalunk rájuk. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni valamelyik termékünkről, erre van lehetősége, csak annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot, és barátságos csapatunk válaszol minden kedves érdeklődőnk által feltett kérdésre, amely alkatrészeinkkel, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatos.

Vélemény, hozzászólás?