Készülj a nyárra MarilyNails Vivid Colorgel segítségével!

A MarilyNails mindig előrukkol valamilyen izgalmas termékkel, amely megkönnyíti a hobbi és hivatásos körmösök dolgát és még izgalmasabb manikűröket tudnak megalkotni. Akár csak minta alkotásra, akár teli színek alkalmazására keresel, nyárias, vibrálóan élénk színeket, érdemes kipróbálni a MarilyNails Vivid Colorgeleket!

Vivid color a legmenőbb, nyárias körmökért! Ha már régen frissítetted fel műkörmös alapkészleted, akkor itt az ideje, hogy igazán trendi, élénk színekkel dobd fel a készleted! Ha műkörmösként dolgozol, biztos lehetsz benne, hogy vendégeid odáig lesznek a modern, izgalmas színekért, amelyekkel szuper manikűröket tudsz megalkotni. A MarilyNails Vivid colort egy vagy két rétegben használhatod, annak függvényében, hogy milyen hatást szeretnél elérni. Már egy vékony réteg is kiváló fedést biztosít. Valójában csak a saját vagy a vendéged fantáziáján múlik, hogy milyen manikűrt készítesz. A Vivid color zselék előnye, hogy elképesztően sok lehetőség áll rendelkezésre, hiszen a színek keverésével végtelen variációt tudsz létrehozni. A fehér színekkel pasztelizálni tudsz, míg a feketével sötétebbé teheted a színeket.

A Vivid color zselét használhatod közvetlenül a tégelyből, illetve fényzselével is hígíthatod. A MarilyNails Vivid Colorgel használatával nagyszerű manikűröket tudsz létrehozni. A MarilyNails webáruházba nem csak azért érdemes ellátogatni, mert ott megtalálod a Vivid Colorgel zseléket, hanem azért is, mert minden hasznos eszközt megtalálsz, amik segítségedre lehetnek a manikűr elkészítésében. Ha egyedi mintákat szeretnél megalkotni, akkor az M0-ás és M2-es ecseteket ajánljuk. Bővebb információkért látogass el a marilynails.hu webáruházba és tekintsd meg a széleskörű, minőségi kínálatot!