Kiválóan hasznosuló liposzómás glutation

A glutation egy fontos antioxidáns, melyet a szervezetünk ideális esetben egymaga előállít a megfelelő mennyiségben. Viszont ez az ideális eset csak nagyon keveseknél áll fenn, ráadásul az életkor előrehaladtával szintén csökken a szervezet glutation előállító képessége.

Liposzómás glutation kiváló módja a szervezetben a glutation pótlásának. A glutation egy fontos antioxidáns, melyet a szervezet elegendő mennyiségben előállít. Ez viszont csak abban az esetben igaz, ha egészségesen élünk és fiatalok vagyunk. Utóbbi azért lényeges mert a glutation természetes termelődése a szervezetben idővel csökken. Emellett az olyan tényezők is csökkentik a glutation termelést, mint a nem megfelelő táplálkozás, az állandó stressz és a szervezetbe kerülő méreganyagok. Abban az esetben, ha a szervezet nem képes elegendő glutationt előállítani, akkor érdemes táplálékkiegészítő útján bevinni a szükséges mennyiséget. A hagyományos kapszula forma tökéletes megoldásnak tűnhet, azonban a legnagyobb probléma vele, hogy nagyon alacsony biohasznosulással rendelkezik. Az intravénás glutationt csak nagyon kevesen ismerik, ugyanis meglehetősen drága alternatíva és körülményes is az alkalmazása.

A legjobb opció a liposzómás glutation, méghozzá kapszulás formában. A liposzómás technológia lényege, hogy az apró, gömb alakú molekulába, vagyis a molekulába egy vízcseppet zárnak, melyben megtalálható a hatóanyag. Ezt kívülről egy olyan természetes burok védi, mely pontosan ott engedi a jótékony anyagot felszívódni, ahol arra valóban szükség van. A legnagyobb előny a közel százszázalékos biohasznosulás, melynek köszönhetően csökkenthető a dózis, valamint a szervek terhelése. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a supremepharmatech.hu weboldalra!