Látogasson el a G-MAXX Gumiszervizbe Nyíregyházán!

A G-MAXX Gumiszerviz nem hiába népszerű a Nyíregyházán és a környéken élők körében. Vannak távolabb élő autótulajdonosok is, akik szintén ide járnak a magasfokú kiszolgálás és a szakemberek precíz munkája miatt. Ha Ön is szeretné autóját egy megbízható gumiszervizbe vinni, akkor érdemes a G-MAXX Gumiszervizt választani!

Gumiszerviz Nyíregyháza kiváló választás, ha szeretné, hogy gumiabroncsai alapos javításon vagy szükség esetén centírozáson essenek át. A gumiszerviz értékesítéssel is foglalkozik, így magas minőségű gumik közül választhatnak a vásárlók. Természetesen a gumicsere sem jelent problémát. Az ügyfelek jelentős része a tavaszi és őszi szezonban gumicsere miatt keresi meg a szakembereket, de az év során bármikor kereshetők különféle javítási problémákkal. A Gumiszerviz munkatársainak tizenöt éves szakmai tudása és tapasztalata garancia arra, hogy az elvégzett munka kifogástalan lesz. Nem csupán az ügyfelek elégedettsége fontos, hanem azok kényelme is. Éppen ezért a szerelt kerekek és abroncsok szakszerű tárolásáról is gondoskodnak a szakemberek.

A két szezon között a szerelt kerekeket centrírozzák, így nagyon sok időt megspórolnak Önnek. Amíg a kollégák elvégzik munkájukat, addig Ön kellemesen eltöltheti az időt a G-MAXX kávézóban. Ha problémái adódnak a gumiabronccsal, akkor mindenképp érdemes megbízható gumiszervizbe ellátogatni, ahol minden speciális eszköz rendelkezésre áll a munka elvégzéséhez és ami még fontosabb, a szakemberek is kellő szaktudás birtokában állnak. A szakemberek nem csupán abronccsal kapcsolatos szolgáltatások esetében állnak rendelkezésére, hanem eredetvizsga, valamint a TPMS rendszerek szervizelése és feltanítása esetében is tudnak segíteni. Bővebb információkat a gmaxx.hu weboldalon talál!