Váltson hatékony módszerre a derékfájdalom megszüntetése érdekében!

Hazánkban minden második ember átéli a derékfájdalom kellemetlen tüneteit. Sokan úgy vélik, hogy a derékfájdalom csak az idősebb korosztályt érintő probléma, azonban ez sajnos egyáltalán nem így van. Egyre több fiatal is megtapasztalja a derékfájdalmat, mely hosszútávon az életminőség romlásához vezet.

Derékfájdalom ellen igenis van hatékony, természetes módszer. Nagy szükség van rá, hiszen rengeteg hivatás jár egyoldalú terheléssel, mely idővel fizikai panaszokat eredményez. Ezenkívül az ülőmunka is gyakran derékfájdalommal jár együtt. A mozgásszegény életmód és az állandó egyoldalú terhelés komoly terhet ró a derékra, így idővel komoly fájdalom tapasztalható. A hagyományos kemikáliák sajnos egyáltalán nem segítenek, sőt a túlzott gyógyszer fogyasztásnak idővel komoly következményei lehetnek, mint például az égő gyomor. A fájdalomcsillapító krémek és tapaszok ugyan segítenek ideig-óráig, azonban ez sajnos csak ideiglenes. Arról már nem is beszélve, hogy a krémek nyomot hagyhatnak a ruhán, mely rendkívül bosszantó.

A Dolixir spray magyar szakértők által lett kifejlesztve. A termék rendeltetésszerű használata mellett a fájdalom jelentősen csökkenthető, így vissza lehet térni a fájdalommentes mindennapokba, a rendszeres sporthoz. Ez azt is jelenti, hogy a gyenge izmokat erősíteni lehet, míg a túlterhelt izmokról le lehet venni az extrém terhelést. A spray formátum előnye, hogy célzottan lehet alkalmazni. A folyadék formula pár perc alatt hat, míg a tablettás változat esetében akár fél órát is várni kell a felszívódásra és arra, hogy a hatóanyagok kifejtsék hatásukat. A Dolixir spray olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint a gyömbér, vadgesztenye, MSM, kollagén vagy kurkuma. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor látogasson el a dolixir.hu webáruházba!