Levendula palánta és levendula termesztés

Európában a rómaiak terjesztették el a levendulát és tőlük ered  maga a  neve is: a „lavare”, magyarul „mosni” ige arra utal, hogy már az őskorban is nagyon fontos növény volt a levendula a szépségápolásban.

Levendula palánta értékesítés elérhető a pannonhalmi levendula.hu weboldalon tehát ne hagyja ki ezt a szuper alkalmat, hiszen itt jó áron értékesíthet majd levendulát radásul azt is megtudhatja webolldalunka kattintva, hogy mire is jó a levendula. A levendula egy félcserje amely a Földközi-tenger partvidékéről származik, de akár Kelet-India számos részében is termeszthető. A levendulának összesen 21 változata ismert, bár a természetgyógyászat szempontjából csak három levendulát szoktak emlegetni. A levendula lehet halványrózsaszín színű mint a „Loddon Pink” változat, lehet sötétebb színű, lila is,  akár a „Hidcote”, de van fehér színű fajtája is. A levendulatermesztés Dél-Franciaországban a legelterjedtebb , ahol a levendulát Provance-ban termesztik nagy területeken  termesztik. Az angol levendula esős időben 80 centiméter magasra nő, de a francia levendula maximum 30 centiméter magas.

Ha esetleg még több részletet szeretne megtudni a levendula palántákról, az értékesítésről vagy a francia és az angol levendula fajtákról, akkor nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat a pannonhalmilevendula.hu-t, hiszen itt minden információt megtudhat majd a levendula értékesítésről is és Facebook oldalunkat is megtalálhatja. Amennyiben bármi kérdés merülne fel a levendula palántákkal, a levendula  értékesítéssel vagy a levendula felhasználásával kapcsolatban, azt is megteheti, hogy felteszi nekünk a felmerülő kérdéseket, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@pannonhalmilevendula.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 20 595 7777 telefonszámot és itt kollégáink minden kedves érdeklődőnek azonnal válaszolni fogunk majd.

Vélemény, hozzászólás?