Bosch Gépekhez is kaphatók a lehúzó Hevederek

A több éves fennállásunknak köszönhető mára már az is, hogy nagyon széleskörű termékekkel és szolgáltatásokkal rendelkezünk. A megalakulásunk több, mint 30 évre vezethető vissza.

Részletes infókért katt ide amennyiben felkeltettük az érdeklődését. A Bosch márka által gyártott fogas szíjakat nagy mértékben alkalmazzák a csomagoló iparban. Többek között ott kerül felhasználásra, ahol valamiféle terméket zacskóba csomagolnak. Ez a Bosch által készített csomagológép segítségével történik. Ám a Bosch gépekben alkalmazott Bosch szíjak kifejezetten összetettnek nevezhető. Maga a folyamat, illetve számos high-techtechnológia együttesét kell alkalmazni ennek előállításához. Az alapszíjat,amely valójában egy fogas szíj azt Wickelnase aussen kivitelben kell hozzá elkészíteni, hogy tökéletesen vákumozható legyen. A mai fejlett CNC technológiának köszönhetően bármilyen formájú vákuum forrást el tudunk készíteni.

A termékeink között több konstrukciót is megkülönböztetünk, mégpedig aneoprént, illetve a poliuretánt. A különbség abban lelhető fel, hogy a neoprénalapszíj csendesebb működést biztosít, mivel szilikon, linatex, vagy gumibevonattal van ellátva. A poliuretán alapszíj lágyabb kivitelű, így sokkal hosszabb élettartammal rendelkezik. Továbbá érdemes megemlíteni azoknak a cégeknek a számára, akik élelmiszeriparban dolgoznak, hogy számukra a FDAanyagból készült Bosch szíjakt ajánljuk. Annak köszönhetően, hogy az alapszíjat és a hozzá tartozó bevonatot is mi magunk készítjük el, így igazán versenyképes árat tudunk biztosítani a megrendelőink részére. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon, ahol a referenciáinkat is megtekintheti.       

Vélemény, hozzászólás?