Lovenir.hu – nagymamának ajándék

Ha a szülőket nem számítjuk, az unokák életében a nagymamák és nagypapák a legfontosabbak. A nagyiknak általában annyi előnyük van, hogy mennyei sütiket és finomságokat tudnak sütni. Érdemes időről-időre kifejezni a nagyinak, hogy mennyire szeretjük.

Nagymamának ajándék nem csak egy csokor virág vagy egy doboz bonbon lehet. Főleg, ha egy kicsit kreatívak vagyunk és nem érjük be holmi sablon ajándékkal. Ha épp bababejelentés előtt állunk, akkor is jó ötlet egy hangulatos ajándékkal előállni, melyet a nagyi megtarthat. Például egy „Előléptetve mamává” feliratú póló az évszámmal kombinálva igazán megható és egyben szép meglepetés, melynek átadását biztosan könnyek fogják kísérni. A bejelentés akár egy dizájnos telefontok segítségével is megtörténhet. Természetesen a mókás felirattal ellátott pólók is tökéletes ajándéknak számítanak, melyeket ráadásul büszkén viselhet a nagymama. Ennek köszönhetően az egész világnak világgá kürtölheti a mama, hogy unokája lesz. Olyan póló is kapható, melyen stílusosan az unokák nevei szerepelnek. Ha már ajándéktárgyak, akkor nem feledkezhetünk meg az olyan különleges apróságokról, mint a kulcstartó. Ezek is egyedi felirattal, frappáns idézetekkel kaphatók.

Ha a nagymama előszeretettel kortyolja a teáját vagy kávéját, akkor ahhoz egy különleges bögre is dukál. Például egy kedves közös fotóval vagy az unokák születési dátumával. Nagy népszerűségnek örvendenek a saját fotókból összeállított fotókollázsok, melyek a legszebb közösen együtt töltött pillanatokat tartalmazza. Ehhez csak ki kell válogatnunk azokat a képeket, melyekről valóban sugárzik a szeretet és az önfeledt jókedv. A kollázs kép akár dekorációként is nagyon jól megállja a helyét, akár a nappali falára téve. A lovenir.hu webáruházban bővebben is tájékozódhatunk.