Luxus kategóriás arckrém

A luxus kapcsán nem könnyű meghatározni, hogy mi is az, kinek mit jelent. Az emberek általában arra mondják, hogy luxus, ami elképesztően drága, már-már megfizethetetlen. Az arckrémek esetében a luxus nem az ár vagy a marketing függvénye, hanem sokkal inkább a termék minőségén múlik.

Luxus arckrém szakmai szempontból a prémium minőségű összetevőkből készült, optimális tisztaságú és nagy mértékben hasznosuló termék, amely bőven tartalmaz extra hatóanyagokat. Egy arcápoló kozmetikumtól a fényvédelem, a hidro-lipid réteg pótlása és a bőr védekező képességének erősítése az elvárható. A fentiek alapján, akár egy természetes bőrápoló arckrém is válhat luxus termékké. A luxus, természetes bőrápoló arckrémek esetében alapkövetelmény, hogy vegyszermentes, tiszta, jótékony alapanyagokat tartalmazzanak. Összetevőit tekintve egy jó arckrém bőrbarát emulgensből, két-három százalék hatóanyagból, alapolajból, vízből, továbbá növényi kivonatokból, fényvédőkből, illatosítókból és növényi kivonatokból áll. A bőrápoló luxus kozmetikumok esetében a hatóanyag akár tíz-húsz százalékos is lehet.

Az arcápolás csúcsát kétségkívül a hatóanyagkozmetikumok jelentik napjainkban. Ezek alapját a bőrazonos kozmetikumok képezik, amelyekre modern hightech anyagok épülnek, melyek hozzájárulnak a kozmetikum hatékonyságához. Még a legegyszerűbb kozmetikumok esetében is törekednek arra a gyártók, hogy a termékekbe beépítsék a legalapvetőbb bőrépítő hatóanyagokat. Ilyen hatóanyagok a hialuronsav, a kollagén és az urea, amelyek ma már megtalálhatók a legtöbb kozmetikumban. A bőrazonos kozmetikumok képesek folyékony bőrként viselkedve mindent megadni a bőrnek a legoptimálisabb arányban, amire csak szükség lehet. Bővebb információkat a webshop.drhazi.hu webáruházban talál!