Magas fokú biztonság betörés elleni fólia által

Az üvegfelületek bár lenyűgöző látványt nyújtanak, azonban nem szabad elfelejteni, hogy biztonságtechnikai szempontból nagyon kockázatosak, hiszen a betörők előszeretettel választják az ablakokat a lakásba való behatoláshoz. Éppen ezért nem érdemes ezt félvállról venni, fontos az ablakok védelmére is hangsúlyt fektetni.

Betörés elleni fólia nagy előnye, hogy biztonságossá teszi otthonát, így családjával nyugodtan hajthatja álomra fejét. Nincs is annál rosszabb, mint amikor a kellemes, élményekkel teli nyaralásból arra ér haza, hogy otthonát kirabolták. Ha csak felforgatták otthonát és nem vittek el semmit, az is felér egy traumától. A kutatások szerint egy rablást követően akár hónapoknak is el kell telnie, hogy a lakó otthonában újra biztonságban érezze magát. Éppen ezért jobb megelőzni a betörést és gondoskodni a biztonságról. A magas biztonsági fokozattal rendelkező ajtó jó választás, ugyanakkor nem szabad elfelejteni az ablakokat sem, amik a legtöbb lakás gyengepontjának számítanak. Fontos gondoskodni ezek biztonságáról is, méghozzá betörés elleni fólia segítségével.

Talán furcsán hangzik, hogy egy fólia tartja távol a betörőt, azonban így van. A betörés elleni fólia ugyanis akkor is egyben tartja az üveget, ha az eltört, így nem kell attól tartani, hogy a betörő bejuthat. A betörés elleni fólia többszörösére növeli a betörő próbálkozásainak idejét, így nagy eséllyel a jogtalanul behatolni vágyó betörő inkább odébb áll, hogy könnyebb célpontot találjon. Ráadásul bármikor törik az üveg, a közelben lévők nem sérülnek meg, mivel a szilánkok nem repülnek szerte szét. Ha szeretne bővebben tájékozódni a betörés elleni fólia kapcsán, akkor érdemes ellátogatni a perfektfolia.hu weboldalra, ahol minden fontos információ megtalálható egy helyen!