Minőségi cirkónium fogkorona készítés Cegléden

Noha a neve nem annyira ismert, mint az arany, a porcelán vagy akár az amalgám, a cirkónia egyre népszerűbb választás a fogpótlások során. Valójában több mint fél évszázada használják orvosi célokra.

Cirkónium fogkorona készítés Cegléden elérhető a cegledental.hu weboldalon tehát nem árthat benézni hozzánk ha önnek is fogkoronára lenne szüksége.  Tehát mi az, ami olyan különleges a cirkónium-koronákban? Íme, amit tudnia kell. Mi az a cirkónium fogászati ​​korona? A cirkónium fogkoronák cirkónium-dioxidból készülnek, amely egy fehér porított kerámia anyag. Kerámia tulajdonságai és az egyetlen blokkból kimart anyag erős fogpótlássá teszi. Valójában ereje sokkal vékonyabb fogkoronákat tesz lehetővé, mint a fémből készült koronák. Erős, mégis vékony korona létrehozása ideális, mivel csak minimális mennyiségű egészséges fogszövetet kell eltávolítani a felhelyezéshez. Mindig az a célunk, hogy a lehető legtöbb természetes fogat megőrizzük az egészséges mosoly megőrzése érdekében az elkövetkező években. A cirkónium-oxid kerámia tulajdonságai és a természetes fehér színe viszonylag könnyű illeszkedést biztosít a mosoly többi részéhez. Többféle formában létezik, mindegyiknek megvan a maga áttetszőségi szintje. Fogorvosa kiválaszthatja azt, amelyik tökéletesen illik hozzá.

Fogkorona
Fogkorona

A cirkónium-koronák fémmentesek, így biológiailag kompatibilisek. Ez azt jelenti, hogy nagyon kicsi annak az esélye, hogy a környező szöveteket irritálja a korona, vagy teljesen kilöki. Valójában a cirkóniumot az 1960-as évek óta használják orvosilag csípő-, ujj- és fülprotézis-műtétekhez. Ennek a fémhiánynak esztétikai előnyei is vannak. A cirkónia fehér színe a természetes fogak színét utánozza. Nincs olyan kirívóan nyilvánvaló ezüst vagy arany színe, hogy minden mosolygás alkalmával öntudatosnak érezze magát. További részletekért kattintson a cegledental.hu weboldalra.