Minőségi fagyasztó szekrény számos extrával

A fagyasztó szekrények a legtöbb háztartásban elengedhetetlen készülékek. A vásárláshoz azonban nem elegendő az első jónak tűnő darabra rábökni, hiszen ennél sokkal több szempontot érdemes szem előtt tartani. A fagyasztó szekrényekre is igaz, mely sok más készülékre, hogy érdemes minőségi, megbízható készüléket vásárolni.

Fagyasztó szekrény kapcsán biztosan állíthatjuk, hogy a Liebherr kitűnő választásnak bizonyul. A Liebherr készülékek nagy előnye, hogy hatalmas tárolókapacitással rendelkeznek, mely a fagyasztó szekrények esetében fontos szempont. A különféle élelmiszerek, idény zöldségek és gyümölcsök tökéletesen elférnek a praktikusan kialakított tároló rekeszekben. Ezek a rekeszek átlátszóak, melynek nagy előnye, hogy anélkül is lehet tudni, hogy mit rejt a beltartalom, hogy egymás után ki lennének húzigálva. A Liebherr márka ismérve, hogy kiváló minőségű készülékeket gyárt, ez alól pedig a fagyasztó szekrények sem kivételek. A külső borítás rozsdamentes acél, így több éven keresztül strapabíró marad a fagyasztó. A hatalmas kínálatban található készülékek több méretben, valamint színben elérhetők.

A Liebherr fagyasztó szekrényei többek közt olyan extrákkal vannak felszerelve, mint például az automatikus SuperFrost funkció, mely az ételek fagyasztását rendkívül energiatakarékossá és egyszerűvé teszi. A belső hőmérséklet rövid időn belül mínusz harminckét fokra csökken, így a gyors mélyhűtésnek köszönhetően a zöldségek és vitaminok vitamintartalma megmarad. Ahogy minden élelmiszer megfagyott a fagyasztóban, de legkésőbb hatvanöt órát követően, az automatikus funkció visszavált normál üzemmódra. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor érdemes ellátogatni a premiumhuto.hu webáruházba!