Minőségi hajfesték kedvező áron

Noha a régi szépségszabályok már nem igazán érvényesek (vagyis valóban tetszés szerinti hajszínt viselhet, mert ez egy szabad ország, és azért is, mert a hajfestési technikák rengeteg haladást értek el), hasznos lehet tudni, melyik a haj színének legjobb árnyalata, ha a színtani megközelítést választja a bőr tónusának kiegészítésére.

Hajfesték kedvező áron várja önt a szepsegcikk.hu weboldalon, tehát ne menjen messzire, nézzen be hozzánk és itt megtalálhatja teljes készletünket a hajfestékek illusztrációival együtt. Arról semmiképp sincs szó, hogy nem lehet mondjuk szőke hajat festeni sötét bőrrel, viszont annak érdekében, hogy a lehető legcsodálatosabbnak tűnjön, a szín melegségét vagy hűvösségét kell választania az egyedi bőrszínhez. Az összes stylist egyetértett abban, hogy ha megtalálja az alapárnyalatát kiegészítő hajszínt, akkor azonnal ragyogónak tűnhet. Abban az esetben, ha a következő nagy kérdése az lenne, hogy „milyen az én bőrszínem?” íme néhány alapvető tanács a stylistoktól, amelyek segítenek kiegyenlíteni az adott árnyalatot, és eldönteni, hogyan alkalmazzák ezt álmai hajszínére. Az alapárnyalat kitalálásának egyik legegyszerűbb módja a szekrényben rejlik. Vegye fel kedvenc blúzát amelyikben a legjobban érzi magát, és amelyet mindenki dícsér.

Milyen színű ez az ing? Ha sárga, narancssárga vagy őszibarack, akkor valószínűleg meleg a bőrszíne. Ha kék, zöld vagy lila, akkor valószínűleg hűvös a bőrtónusa. Ha mindkettőben egyformán csodálatosnak tűnik, a bőr tónusa semleges.  Ha ez a kedvenc ing azonnal nem jut eszébe is használhatja ezt az elméletet: miközben tükörbe néz a fent említett, jól megvilágított szobában, tartson egy inget világos árnyalatban az arcához, majd vegye le és tartson fel egy másik inget piros vagy sárga árnyalatban. Ha úgy gondolja, hogy bőre jobban mutat a kék inghez képest, akkor valószínűleg hűvös tónusú bőre van. Amennyiben hajfestéket venne nézzen be a szepsegcikk.hu weboldalra.