Mit lehet tenni a spermium koncentráció növelése érdekében?

Az erekciós panaszok, az emiatt meg nem valósuló együttlétek és a teherbeesési problémák jóval gyakoribbak, mint azt sokan gondolnák. A merevedési zavarok nem csupán az idősebb korosztályt érinthetik, ugyanis egyre több fiatal, negyven év alatti is megtapasztalja a potencia zavarokat, melyek az önbizalomra is komoly kihatással vannak.

Spermium koncentráció növelése és a potencia gondok orvoslása nem csupán kemikáliákkal, hanem természetes alternatívákkal is megvalósítható. Az erekciós problémák általában nem maguktól alakulnak ki, hanem valamilyen fizikai vagy lelki okok húzódnak meg a háttérben. Fontos erre fényt deríteni, mert nem kizárt, hogy a merevedési probléma valamilyen súlyos egészségügyi problémát jelez előre. Egy alapos kivizsgálás mindenképp előnyös, mivel így megerősíthető vagy kizárható, hogy testi okai vannak potencia problémának. Ha nem fizikai okokról van szó, akkor a másik lehetőség, hogy valamilyen lelki gond áll a háttérben, mint például a szexuális teljesítmény miatti állandó aggodalom és frusztráció, szorongás, párkapcsolati gondok vagy stressz. Ha lelki okok miatt alakul ki merevedési zavar, akkor a párterápia, pszichoterápia vagy szexuálterápia segíthet.

Az egészséges életmód, azon is belül a változatos étrend, a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, a rendszeres mozgás és a stresszmenedzsment sokat segíthet, hogy az adott férfi teljesíteni tudjon az ágyban. Az életmód váltás sokat segíthet a férfierőn. Emellett viszont érdemes kipróbálni a Supreme Pharmatech liposzómás vitaminját, az E271 Erexper-t, mely leginkább a korai magömlésre és az erekciós problémákra nyújt megoldást. Bővebb információkért mindenképp érdemes ellátogatni a supremepharmatech.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!