Multivitamin nagy mennyiségű D-vitaminnal

A téli időszakban nagy szükség van a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitelre, hiszen ekkor sokkal könnyebb megbetegedni. A helyzetet súlyosbítja, hogy sokkal kevesebb lehetőség van friss gyümölcsökhöz és zöldségekhez jutni, valamint a kevés napfény miatt a D-vitamin hiánnyal is szembe kell nézni.

Multivitamin D-vitaminnal – A téli hónapokban még nehezebb egészséges életmódot folytatni, azonban a többség az év többi hónapjában is kevés figyelmet fordít a megfelelő étkezésre és ezáltal a kellő tápanyag bevitelre. Ez nagy hiba, hiszen így sokkal könnyebb megbetegedni és vitaminok hiányában a gyógyulás is lassabban megy végbe. Mivel kizárólag a táplálkozás útján nehéz bevinni a szervezetbe a tápanyagokat, ezért célszerű multivitamin készítményt vásárolni. A legjobb választás a Vegnum Multi-D multivitamin készítmény, mely többek közt tizennyolc alapvető ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. Emellett huszonkilenc zöldség, gyümölcs és különféle növények kivonata is megtalálható benne, melyek antioxidánsban gazdagok. Ezenkívül a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egység D-vitamin is megtalálható a Vegnum Multi-D kapszulában!

A Vegnum Multi-D kapszulából naponta egy kapszulát kell bevenni megfelelő mennyiségű folyadékkal. Mivel A zsírban oldódó vitaminok, például a D-vitamin túlzott bevitel esetén felhalmozódhatnak, ezért fontos, hogy a napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Ha szeretne gondoskodni a megfelelő ásványi anyag és vitamin bevitelről, akkor a Vegnum Multi-D multivitamin készítmény jelenti az ideális választást. Bővebb információkért látogasson el a vegnum.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen és meg is rendelheti a Vegnum Multi-D multivitamin készítményt!