Navision rendszer az igényes vállalkozásoknak

A Microsoft Dynamics NAV magában foglalja a pénzügyi menedzsmentet, amely integrálja az általános és költségelszámolást, a cash flow kezelést és előrejelzést, a beépített jelentéskészítést (beleértve az Excel és a Power BI üzleti intelligencia irányítópultjait), az XBRL-ben történő exportálást, a dimenziókat, a több pénznemet, a költségvetést és az eltéréselemzést.

Navision rendszer várja a devit.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és megtalálhatja a navision rendszer árait és teljes leírását is.  A kisvállalkozások és a közepes méretű vállalatok és szervezetek számos iparágban használják a Microsoft Dynamics NAV-ot. A költségek miatt a Microsoft Dynamics NAV ideális a közepes méretű vállalatok számára. Az iparágak közé tartoznak a szoftverek, az IT-szolgáltatások és a technológia, a gyártás, az elosztás és az ellátási lánc, az e-kereskedelem és a kiskereskedelem, a szolgáltató vállalatok, a javítóműhelyek, az olajmező-szolgáltató vállalatok, a pénzügyi szolgáltatások, az egészségügy és az oktatási intézmények. A vállalkozások mellett nonprofit szervezetek és kormányzati szervek is használják a Microsoft Dynamics NAV-ot.

A Microsoft Dynamics NAV nagy felhasználói bázissal rendelkezik a gyártó és forgalmazó vállalatoknál, mivel készletkezelési, gyártási, forgalmazási és költségelszámolási funkciói nagyon fejlettek. A könyvelő cégek CPA-i a Microsoft Dynamics NAV-ot használják az ügyfelek NAV-szoftverfiókjainak eléréséhez és áttekintéséhez. A projekt könyvelési és projektmenedzsment funkciókat igénylő cégek a NAV-ot használják. Az e-kereskedelmi és kiskereskedelmi cégek a NAV rendszert használják a harmadik féltől származó kiegészítő integrációkkal, beleértve a kirakatokat is. További részletekért és a NAV rendszer igényléséért keresse fel a devit.hu weboldalt hiszen itt mindent megtalál.