Profi terhességi kalkulátor

A terhességi kalkulátor igen hasznos, hiszen rengeteg adat kideríthető általa, csak ismerni kell a menstruáció kezdetét és a ciklus hosszát. A menstruációs ciklus általában 28 nap, de van akinél 27 vagy 29, de vannak annál rövidebb és hosszabb ciklusok is. Ha pedig még nem talált a várandóssághoz megfelelő orvost, akkor is jó helyen jár nálunk a foglaljorvost.hu-n.

Terhességi kalkulátor használható teljesen ingyenesen a foglaljorvost.hu weboldalon, tehát érdemes benézni hozzánk, ha ön is azt szeretné kideríteni, hogy éppen melyik hétben jár. A terhességi kalkulátorral emellett azt is könnyen kiszámolhatja, hogy pontosan mikor esett teherbe, valamint hogy mikorra várható a szülés, terhességi kalkulátorunkat tehát igen hasznosnak fogja majd találni. A menstruációs ciklus kezdetének ismerete nagyon fontos, hiszen ezáltal kiszámíthatóak a terhesség legfontosabb adatai. A terhesség általában 40 hét, ami pontosan 280 nap, de ha ismert a menstruáció kezdetének időpontja, akkor az időtartamot már 38 hétben adjuk meg. A menzesz első napja utáni két hétben következik be a peteérés, vagyis ovuláció.

Ha a továbbiakban is szívesen olvasna a terhességi kalkulátorról vagy éppen a terhességről, akkor keresse fel bátran weboldalunkat, a foglaljorvost.hu-t, hiszen itt lehetősége van arra is, hogy időpontot foglaljon különböző orvosoknál, hiszen weboldalunkon már több mint százezer sikeres foglalás fordult elő. Amennyiben kérdések merülnének fel a terhességgel, a terhességi kalkulátorral, vagy a foglalással kapcsolatban, akkor nyugodtan felteheti kérdéseit együttműködő ügyfélszolgálatunknak az office@foglaljorvost.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 1 700 1494 telefonszámot és csapatunk minden kedves érdeklődő kérdésére mihamarabbi választ ad majd, tehát ne habozzon, forduljon hozzánk bátran.

Vélemény, hozzászólás?