Robo kaméleon az izgalmas játék érdekében

A gyerekek sokszor szeretnek, olyan játékokkal játszani, amely vicces, illetve érdekes is egyben. A Robo kaméleon pont ilyen.

Robo kaméleon, valójában egy robot, amely kaméleon formát öltött. Ez a játék már az egészen kicsit számára is érdekes lehet, hiszen távvezérléssel működtethető, amely már magában nagyon izgalmas. Ám ez mellett, még számos, olyan funkcióval van ellátva, melytől még nagyobb kedvence lehet a gyerekeknek. Ilyen pl. a gombnyomásra működő hosszú nyelve, mellyel egy pillanat alatt összeszedi az elé rakott fém kis korongokat. Mint azt sokan tudják a kaméleon arról ismert, hogy változtatja a színét, természetesen ez a robot is rendelkezik ezzel a funkcióval. A fején, a gerincét és a farkán is találhatóak LED lámpácskák, és ezek segítségével váltogatja a színét. A robot ügyességre, pontosságra és gyorsaságra tanítja meg a gyerekeket, ugyanis csak így tudja megszerezni a kiszemelt táplálékot. Amennyiben úgy gondolja, hogy az Ön gyermeke is szeretne egy Robo kaméleont, akkor ne habozzon, rendelje meg most.

Tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, vagy bármilyen más alkalomra. Lepje meg gyermekét, egy igazán menő és szórakoztató játékkal. A honlapunkról akár már pár kattintás által megrendelheti, melyet akár 1-3 munkanapon belül kiszállítunk. A weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu –ra kattintva találja, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor nézzen be hozzánk és vásároljon kedvére, az igényeinek megfelelően. További információrét cserébe keresse fel ügyfélszolgálatunkat a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámon. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a mi célunk, hogy minél több gyermek arcára mosolyt csaljunk.

Vélemény, hozzászólás?