Sportsérülések kezelése a Dolixir segítségével

Sajnos még a legalaposabb bemelegítés ellenére is történhetnek balesetek. Sportsérülés a test bármely részén kialakulhat. Nagyon fontos komolyan venni a problémát és sérülten inkább a pihenés, illetve regeneráció mellett dönteni, ugyanis sportsérüléssel való további edzés még súlyosabb panaszokat eredményezhet.

Sportsérülések kezelése kapcsán az egyik legfontosabb dolog a pihenés. Legyen szó hobbi sportolóról vagy profiról, bárkit érhetnek sérülések. Habár vannak olyan tényezők, melyek növelhetik a sérülés esélyét. Ha az illető nincs formában, nem visel megfelelő védőfelszerelést, túl gyorsan változtatja meg a mozgása irányát vagy intenzitását, túlzottan kemény felületen fut vagy ugrál, illetve, ha nem megfelelő cipőt visel. Jobb esetben csak valamilyen ficam, esetleg rázkódás történik, rosszabb esetben pedig csonttörés vagy porcszakadás történik. A sportsérülés tünetei lehet a dagadás, fájdalom, érzékenység, a mozgástartomány beszűkülése, horzsolás, mozgás közbeni kattogó, csikorgó hangok. Nem csak a kezelés fontos, hanem a fájdalomcsillapítás is.

A Dolixir fájdalomcsillapító spray kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, így mentes a szintetikus illatanyagoktól, az alkoholtól és a tartósítószerektől. Olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint az MSM, kollagén eukaliptusz, kámfor, levendula, mentol és fekete nadálytő. A Dolixirt napi három-öt alkalommal kell használni és gyengéden bemasszírozni a bőrbe. Egy-két percet kell várni, míg a spray felszívódik és a gyógynövények kifejtik jótékony hatásukat. A termék magyar cég fejlesztése. Külsőleges alkalmazásának köszönhetően étkezéstől függetlenül bármikor alkalmazható a készítmény. Bővebb információkat a dolixir.hu weboldalon talál, ahol elérhetőséget is talál!