Szauna építés szauna gyártás – Magyarország egész területén

A Gulyás-fa Kft. minőségi, egyedi igényeknek megfelelő szauna gyártást vállal Pest megyében, Budapesten és környékén, Debrecenben és környékén, Szegeden és környékén, Pécsen és környékén, Tatabányán és környékén. 100%-ban minőségi magyar termékek a legmodernebb technikai felszereltséggel.

Szauna bemutatóterünkben akár személyesen is kiválaszthatja a legmegfelelőbb anyagot és színt, valamint berendezési kellékeket. Mi segítünk a tervezésben és a megépítésben is! Rendelhet általunk gyártott kombinált szaunát, finn szaunát  valamint infraszaunát. Szauna építése Debrecen és környékén. Magánszemélyekben, hoteleknek, wellness szállóknak, uszodáknak egyaránt vállalunk szauna beépítést is, tervezéssel együtt az ország bármely pontján! Bemutatótermeinket meglátogathatja Pestmegyében (Üllő szauna bemutató terem, Maglód szauna bemutató terem, Kunszentmárton szauna bemutató terem, Debrecen szauna bemutató terem).

Élvezze ki a szauna csodás előnyeit, jótékony hatását és építessen szaunát akár kültérre, akár a házon belül, egyszerűtől egészen a luxus szaunáig! Saját kézzel szeretné megépíteni szaunáját, esetleg az ön cége gyárt szaunákat? Rendeljen szauna elemek nagykereskedéstől, azaz a Gulyás-fa Kft-től! Szaunához szükséges faanyagok, kályhák , infralámpák, világítástechnológiák, üvegajtók nagy választékával rendelkezünk! Látogasson el a www.gulyasfa.hu webcímre, tekintse meg kínálatunkat majd kérjen ingyenes árajánlatot szolgáltatásaink valamelyikére! Elérhetőségeinket megtekintve telefonon valamint emailben is felkereshet minket! Várjuk szeretettel fatelepeink egyikén, ha személyesen szeretne  ellátogatni hozzánk.

Vélemény, hozzászólás?