Utasbiztosítás kötés előnyei

Ha egészségügyi problémája van és biztosított, akkor 48 órán belül először hívnia kell a biztosításon regisztrált telefonszámot segítségért. Innen egy közeli egységbe irányítják, ahol orvosi ellátásban részesül.

Utasbiztosítás elérhető mindenki számára csakis a legjobb és legalacsonyabb árakon az axa-assistance.hu weboldalon, ezért ne habozzon, keressen fel minket bátran és nálunk a legjobb ajánlatokkal találkozhat, így biztonságosan utazhat. A biztosítás típusától függően fennáll annak a lehetősége, hogy a helyszínen kell fizetnie az orvosi költségeket, hogy a társaság később megtérítse. Fennáll annak a lehetősége is, hogy ezeket az egészségügyi költségeket közvetlenül a vállalat átvállalja. Ha nem biztosított, akkor az összes orvosi költséget saját zsebéből kell fizetnie, a szükséges szolgáltatásoktól vagy a területtől függően több tízezer eurót tehetnek ki ezek a költségek. Bár egyes biztosító társaságok szerint csak a kötvény számát és a segítség telefonszámát kell tudni, mégis jó, ha az utazás során önnel van a biztosítás, hogy fizikailag be tudja bizonyítani, hogy biztosított, ezért a választott utasbiztosítást mindig vigye magával az utazás során.

Milyen egészségügyi szolgáltatásokat fed le az utazási biztosítás? Attól függően, hogy mekkora összeget fizet a biztosítási kötvényért, több-kevesebb juttatást is tartalmaz. A szokásos utazási biztosítás magában foglalja a sürgősségi orvosi költségeket, valamint a halálozás miatti hazaszállítást. Az összetett utazási biztosítás fedezi az orvosi egységbe történő szállítást, a kórházi kezelést, a gyógyszereket és a fogászati ​​költségeket is. Ezenkívül a minőségi utazási biztosítás számos további kockázatot fedezhet, mint például a késő vagy elveszett poggyász, az utazás megszakadása vagy lemondása, polgári jogi felelősség, okmányok elvesztése. Bővebben ezekről az axa-assistance.hu weboldalon olvashat.