Válasszon könnyített vasalatot az erkélyen lévő toló-bukó kijárathoz!

Manapság az építészet komoly hangsúlyt fektet a világos terek kialakítására, melyeknek elengedhetetlen feltételei a nagyvonalúan méretezett üvegfelületek, illetve az erkélyajtórendszerek. A panorámanyílások beépítése a toló-bukó erkélyajtók esetében igazán népszerű és egyben hatékony módszer, azonban működtetésükkel kapcsolatban adódhat egy némi nehézség.

A könnyített vasalattal kapcsolatban itt tájékozódhat bővebben! Ha szeretne egy megbízható, jól működő vasalati elemet, mellyel elkerülhető a bajlódás, akkor most mutatunk egy automata kilincses alternatívát, mely igazán egyszerűvé teszi a felhasználást! A toló-bukó, vagyis bukó-toló erkélyajtó egy olyan konstrukció, mely nem rendelkezik nyíló szárnnyal, aminek köszönhetően ez egy igazán praktikus szerkezet. Nagy előnye, hogy a szerkezeti nyitás nem igazán igényel helyet a szobából, ami azt jelenti, hogy az erkélyajtó nyitásnak nem kell alárendelni a lakberendezést. A bukó-toló erkélyajtó igazán beszédes megnevezéssel rendelkezik, ugyanis egy olyan speciális megoldás, mely oldalra tolható, kibuktatható. Továbbá az sem utolsó szempont, hogy a belsőépítészeti előnyökön túlmenően biztonság tekintetében is nagyon sok potenciált rejt magában!

Ahogy már fentebb is említettünk, a bukó-toló erkélyajtó esetében nincs nyíló szárnyrész. A struktúra egy alsó tartó és egy felső felfüggesztett vasalati elemmel integráltan működtethető. A szerkezetet a kilincs elfordításával lehet a helyéről kibuktatni, majd ebben az állapotában már el lehet tolni. Az automata kilincses mechanika nagy mértékben megkönnyíti a nyitható szárny kibuktatását, továbbá oldalra tolhatóságát. Bővebb információkért látogasson el a petro-nyilaszaro.hu webáruházba és tekintse meg a kínálatot!