Gumiszerviz a legmodernebb szolgáltatásokkal

A gumis egy külön szakma, így a kiváló, precíz munka érdekében különálló műhelyre van szükség. A Kovács Autó Szervizben külön gumiszerviz is található, ahol nagyszerű szolgáltatásokkal várják az autótulajdonosokat! A biztonságos közlekedés egyik alappillére a gumiabroncs, éppen ezért komolyan kell venni annak állapotát!

Minőségi gumiszerviz szolgáltatásokkal – A gumicserére egy évben jellemzően kétszer kell sort keríteni, még pedig a téli gumik és a nyárik gumik felszerelésekor. Nagyon sok autós a téli gumiját a felnire szerelten tárolja, ezért az ő esetükben összességében kerékcseréről van szó. A kerékcserét is érdemes gumiszervizben elvégeztetni, mivel ekkor a kerék centrírozása, a levegőnyomás ellenőrzése, valamint a gumiköpeny gyártási idejének és állapotának ellenőrzésére is sor kerülhet. A Kovács Autó Szervizben kiváló BOSCH berendezésekkel végzik a gumicserét, gumiszerelést. Abban az esetben, ha új gumiabroncsra van szüksége, a Kovács Autó Szerviz munkatársai ennek beszerzésében is segíthetnek Önnek! Elképzelhető, hogy a gumiszervizelésnél a felni javítására is szükség van.

Az acélfelnik és a könnyűfémfelnik javítási módszere egészen eltérő. Különösen utóbbi igényel nagy szakértelmet. Természetesen az egyik gyakran igénybe vett és megszokott gumiszerviz szolgáltatás a defektjavítás. Ma már az átszúródott gumit is olyan minőségben meg lehet javítani, hogy akár az első kerékre is egészen nyugodtan felhelyezhető, nem kell attól tartani, hogy valami baj történik! Érdemes tisztában lenni vele, hogy vannak úgy nevezett defekttűrő és normál gumiköpenyek. Ha szeretne bővebb információkat megtudni vagy gumival kapcsolatos szolgáltatásra van szüksége, akkor látogasson el a ka-autoszerviz.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!