Virtuális valóság a VR játékokkal

A VR játékok napjainkban igen kedvező áron elérhetőek és hatalmas élményekkel gazdagítanak mindenkit, de akár csapatépítőnek is megfelelnek. A VR technológiáról és a játékokról bővebben olvashat weboldalunkon, a badchickenvr.hu-n. Próbáld ki a virtuális valóságot!

Virtuális valóság elérhető kedvező áron a VR játékok segítségével tehát ha szeretne búcsút mondani  az unalmas hétköznapoknak és szeretné inkább a virtuális valóság világát megismerni, akkor itt a helye a badchickenvr.hu weboldalon, ahol több száz VR játék között válogathat méghozzá olcsón, és pillanatok alatt a virtuális valóságba léphet, ahol gondtalanul játszhatja majd a kiválasztott játékot, aggodalmak nélkül. A VR technológia folyamatosan fejlődik, és a fejlesztők nap mint nap új izgalmas játékokkal rukkolnak elő, ezért érdemes figyelemmel kísérni weboldalunkat, hiszen mindig újabbnál újabb játékokkal jelentkezünk.

Próbáld ki a virtuális valóságot! Nem fogod megbánni!

Kínálatunkban olyan játékokkal találkozhat, mint a Job Simulator, a Tales of Escape, a Superhot, az Arizona Sunshine, a Raw Data vagy éppen a Smashbox stb. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a játékokról, természetesen ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@badchickenvr.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 20 50 70 472-t és itt minden kérdésére azonnali választ kap majd. A Beat Saber egy gyönyörű grafikával rendelkező játék amely egy ritmusjáték. A játékban az ütemkockákat kell szétvágni miközben azok hozzánk közelítenek. Ehhez kék és piros fénykardokat kapunk. A játék azt az érzést kelti, mintha ritmusra táncolnánk. Bővebben erről a játékról és az árakról a badchickenvr.hu weboldalon olvashat.

Vélemény, hozzászólás?