Egyedi póló bármilyen alkalomra

Ma már emlékeinket nem csak a fotóalbumokban tudjuk megörökíteni, hiszen számos más módja is van ennek. Sőt, akkor mások felé is kifejezhetjük ízlésünk, rajongásunk tárgyát.

Egyedi póló készítés – ami által te is megmutathatod a világnak ki is vagy igazán! Mutasd meg pólódon kik igazán fontosak számodra, válassz frappáns idézeteket vagy egy számodra sokat jelentő képet és akár keretet is választhatsz a kiválasztott mintának! A nyomtatott, egyedi mintás pólók esetében az egyik legfőbb félelem, hogy pár mosás után a minta megkopik és a póló vagy a kukában landol, vagy megmarad otthoni használatra. A sooters.hu weboldalról megrendelt pólók kiváló minőségű póló anyagot felhasználva speciális nyomási technikával készülnek, ennek köszönhetően a minta sokáig tartós marad és a többszöri mosás sem árt nekik. A pólók terén bő a választék a méreteket tekintve, hisz nők, férfiak és gyerekek számára is készülnek mintás darabok. Ezenkívül többféle színű, típusú és méretű póló választható az XS mérettől az XXL méretig.

A pólókat rendelheted saját magadnak vagy akár a családod, barátaid, rokonaid számára is ajándéknak. A pólókra kedved szerint választhatsz mintát, vicces vagy épp komoly feliratot, vagy akár egy komplett képet. Az alkalom lehet akár szülinap, névnap, karácsony vagy akár legény- vagy leánybúcsú. Mindez csak tőled függ. Sportrajongók számára kötelező egy egyedi szurkolói póló, hogy még nagyobb hévvel tudjon szurkolni kedvenc csapatának, így, ha van ilyen ismerősöd, könnyű dolgod lesz az ajándékozással. Ha bővebb információkra van szükséged, esetleg szeretnél inspirációt szerezni a póló megtervezéséhez, látogass el a sooters.hu weboldalra, ahol lehetőséged lesz megtervezni a saját vagy ajándékba szánt pólót.

Vélemény, hozzászólás?