Fájdalomcsillapító spray fogra és egyéb alternatívák

A hirtelen fellépő fogfájdalom az egyik legzavaróbb fájdalom egyike, melyet mielőbb szeretnénk megszüntetni. Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy a legtöbb esetben nem tudunk azonnal eljutni a fogorvoshoz, mert sürgős esetben is csak napok múlva tud fogadni, így fontos, hogy valamiképp enyhítsük a fájdalmat.

Fájdalomcsillapító spray fogra tökéletes választás, ha mielőbb szeretnénk megszabadulni a fájdalomtól. A kapszulával szemben egyenesen az arc azon részére lehet fújni, ahol a panaszok fennállnak, vagyis helyileg ható készítmény. A Dolixir kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, vagyis azok is nyugodtan fogyaszthatják, akik a természetes dolgok hívei. A szigorú gyártástechnolóiának köszönhetően a termék valóban kiváló minőségű. A praktikus kiszerelésnek köszönhetően a test bármely részén alkalmazni lehet, ahol fájdalmat érzünk. Emellett további előny, hogy nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, mint például a tartósítószer, szintetikus illatanyag vagy alkohol, emiatt biztonságosan használhatja egyidejűleg akár az egész család.

A Dolixir alkalmazása mellett az egyszerű, klasszikus megoldásokról sem érdemes megfeledkezni, mint például a külső jeges borogatás a fájdalom területén. A hideg érösszehúzó hatású, melynek hatására a gyulladási folyamatok lelassulnak. Ha fagyasztott zöldség vagy gyümölcs keveréket használunk, akkor mindenképp csavarjuk konyharuhába és csak úgy helyezzük az érintett területre. A sós vízzel való gargarizálás szintén gyors megoldás, ha fellép a fájdalom. A természetes módszerek híveinek a gyömbér, kurkuma és a szegfűszeg is jó alternatíva lehet. Előbbieket a fájós területre tudjuk masszírozni, míg utóbbit elrágcsálhatjuk. A fekete, zöld, kamilla és zsálya tea is segíthet gyulladáscsökkentő hatásuk miatt.