Gyapjú pamut elegáns szőnyeg

Natúr anyagú szőnyeg elegáns küllemben? A gyapjú és pamut anyagösszetétel olyan előkelőséget ad a szőnyegnek, melyet kevés kárpit tud felülmúlni. Selymes, puha, bársonyos és végtelenül időtálló.

A klasszikus szőnyeg otthonunk egyik leguralkodóbb lakástextilje. Meghatározza a nappali, az előszoba, a folyosó, a hálószoba és az összes helyiség hangulatát. Egy szép szőnyeg melegséget, meghittséget, családias légkört biztosít használóinak. Szőnyeg nélkül úgy érezhetjük, hogy valami hiányzik és nem teljes a miliő.

A lakberendezésnél tehát egy valami biztos: szükség van szőnyegekre.
A lakás alap stílusától függ, hogy milyen szőnyeget választunk és terítünk le a padlóra. Ebben a cikkben az elegáns otthonok, sőt, szállodák esetére szeretnék kitérni, s gyönyörű, elragadó szőnyegeket ajánlani.

Elegáns környezetben érzed magad igazán jól? Otthonod az elegancia uralja és olyan szállodába is szívesebben mész, ahol ez a domináns stílus? Akkor a most látható szőnyegeket Neked tervezték és alkották meg.

Ez a gyönyörű türkiz és szürke színű elegáns szőnyeg 85% pamut és 15% gyapjú anyagból készült. Ezek a nemes anyagok teszik annyira elbűvölővé ezt a szőnyeget, hogy ellenállhatatlan lesz. A gyapjú és pamut olyan anyagok, amelyek mindent puhává, selymessé és előkelővé varázsolnak. Ez a gyönyörű elegáns szőnyeg egy nívós szállodában és otthon a lakásban is olyan érzetet kelt, mintha Te magad lennél a királynő, vagy maga a király.

Szőnyeg
Szőnyeg

Ez a meseszép jade zöld szőnyeg szintén az elegancia megtestesítője.

Kissé koptatott hatása egy különös szövési technikával készült, ami miatt olyan hatást kelt, mintha egy értékes, ritka ősi darab lenne. Pedig egy merész, divatos, mégis klasszikus szőnyeg az, ami ránk tekint. Elképzelted már otthonod padlóján a nappalidban? Esetleg egy színvonalas szállodában? Tökéletes választás a barokk stílus szerelmeseinek, de a modern minimalista dizájn legszebb eleme is lehet.

Vörös elegáns szőnyeg, igazán különleges darab.

A gazdag barokkos, impozáns minta kissé nyomott szövéssel teszi ezt az egyedi szőnyeget elegánssá és kivételessé. Egyszínű, mégis gazdagnak ható, díszes szőnyeg. Ez a némileg sötétvörös szín világos padlón teljesedik ki, mely a középpontba emeli.

Minden elegáns szőnyeg igazi kincs a mai modern világban. Visszarepít az időben és az emlékeinkben, ez alatt pedig értékesebbnek érezzük saját magunkat is.

A gyönyörű klasszikus elegáns szőnyeg olyan szőnyeg, amelyet mindenkinek meg kell tapasztalnia. A minőségi, prémium szőnyegek pedig annyira időtállóak, hogy talán még unokáink is használatba veszik egyszer.