Használj Wella készítményeket a hajad formázásához!

Mindenki szeretne dús, ápolt, ragyogó frizurával kilépni az utcára. Ehhez nem kell mindennap fodrászhoz járni, csak a megfelelő hajápolási készítményekre van szükség, melyekkel egyszerűen, otthon is be tudod állítani a hajad. A Wella hajformázó termékei biztosítják a hosszútávú tartást és volument.

Wella számos olyan terméket fejlesztett ki, melyek segítenek a hajad beállításában. Hosszú és rövid haj esetében egyaránt szükség lehet egy kis hajlakkra vagy hajzselére, hogy a rakoncátlan hajszálak úgy álljanak, ahogy azt szeretné. Ha úgy érzed, hogy olyan a hajad, mint egy szénakazal, akkor szükség lehet néhány minőségi készítményre, melyek nem csak egy-két órára, hanem hosszútávon biztosítják a kellő tartást és volument. Ilyen például a Wella Professionals Eimi Super Set hajlakk megadja azt a rögzítést és tartást, amire vágyik. Mindezt úgy, hogy a hajat nem nehezíti el és megőrzi annak rugalmasságát. Ráadásul az UV-sugárzás ellen is védelmet nyújt. A Wella Elements Conditioning Leave-in spray kétfázisú kezelést biztosít a haj számára. Ápolja és védi a hajat, amelyre nagy szükség lehet, ha sok stressz ér a nap folyamán, illetve a hajat nagyon sok vegyi anyag éri.

A Wella Professionals Performance hajlakk segít, hogy a hajad igazán ápolt és szép legyen. Nagyon erős tartást biztosít, így a nap folyamán nem kell attól tartanod, hogy a hajad nem úgy fog állni, ahogy azt szeretnéd. Ha nem kedveled a sprayket és hajlakkokat, akkor a Wella Eimi Shape Shift jelenti a megoldást, mivel igazán gyors és egyszerű formázást biztosít, így hamar elkészítheted az álom frizurát. A könnyű állagának köszönhetően nagyon könnyen lehet bánni vele és kedvedre formázhatod a hajad. Bővebb információkat a probeauty.hu webáruházban találsz, ahol a termékeket is megtekintheted!