Liposzómás látásjavító vitamin az egészséges, éles látás érdekében

A szem egészsége érdekében nagyon fontos, hogy óvjuk a külső, ártalmas tényezőktől, mint például a monitor hosszú órákon át való nézése, illetve a belső táplálás vitaminok és ásványi anyagok segítségével. Ugyanakkor nagyon nem mindegy, hogy milyen formában visszük be a legfontosabb tápanyagokat szervezetünkbe.

Látásjavító vitaminok nem csak a jobb, élesebb látást tudják biztosítani, hanem akár a különféle szembetegségek megakadályozására is tökéletesen alkalmasak. Például az E-, B- és C-vitamin hatékonyan meg tudják előzni a szürkehályog kialakulását. Ebben az Omega-3 zsírsavaknak is nagy szerepe van. Célszerű vitaminban dús élelmiszereket fogyasztani, annak érdekében, hogy szervezetünk hasznos tápanyagokhoz juthasson. Habár ez nagyon fontos, azonban érdemes tisztában lenni vele, hogy kizárólag étkezésből nem lehet minden vitamint és ásványi anyagot a megfelelő mennyiségben bevinni a szervezetbe. Emiatt különösen fontos, hogy táplálékkiegészítőket alkalmazzunk. Ma már hatalmas kínálatból lehet válogatni. A hagyományos típusok helyett célszerű a liposzómás vitaminokat előnyben részesíteni, mivel ezek sokkal hatékonyabban képesek felszívódni.

A liposzómás készítmények laboratóriumi körülmények között jönnek létre. A technológia elsősorban azért olyan innovatív, mert az apró gömbök, vagyis a liposzómák membránjai ugyanolyan felépítéssel rendelkeznek, mint a sejtek. Ennek köszönhetően valósul meg a hatékony felszívódás, ami a hagyományos vitaminokra nem jellemző. Ráadásul így a máj is kevésbé van kitéve a terhelésnek. A technológia közel százszázalékos biohasznosulást biztosít. A szem egészségének megőrzése érdekében érdemes kipróbálni a Supreme Pharmatech által forgalmazott Liposzómás Oftalmint.