Mikulás rendelés a gyerekek legnagyobb örömére

Minden gyermek izgatottan várja, hogy december hatodikán megérkezzen a kedves puttonyos és ajándékokkal lepi meg a gyerekeket, akik egész évben jók voltak. A céges rendezvényeken, valamint az óvodai, iskolai ünnepségeken mindig nagy örömet szokott okozni a Mikulás.

Mikulás rendelés tökéletes bármilyen iskolai vagy óvodai rendezvényre, valamint céges mikulás ünnepségre. Az ilyen eseményeken általában valamelyik kolléga vagy apuka veszi magára a jelmezt. A gyerekek viszont kellőképp furfangosak és rögtön észreveszik, ha valami nem stimmel, vagyis, hogy a Mikuláson lóg a ruha, nem igazi a szakálla, vagy épp anyu munkatársa, Zoli bácsi a Mikulás. Éppen ezért jobb külső helyről Mikulást hívni. A Repertoár Műsor Iroda Mikulásai kiváló minőségű jelmezekben jelennek meg és biztos lehet benne, hogy ők nem szenvednek lámpaláztól. Attól függően, hogy milyen csomagot választ, akár krampuszok is kimennek Mikulás ünnepségre. A nagyobb ünnepségekre kifejezetten az olyan csomagokat ajánljuk, amiken több, mint 50 gyerek van jelen.

A Mikulás műsorok különféle csomagokban találhatók meg, így mindenki kiválaszthatja a pénztárcájának megfelelőt. A csomagok alatt ajánlást is találhat, hogy milyen rendezvényekre, hány fős gyerek csoportnak ajánlott. A nagyobb csomagok esetén egy vagy két krampusz is szórakoztatja a gyerekeket, ők afféle műsorvezetőként is funkcionálnak a Mikulás rendezvényen. A Mikulás és csapata kiválóan felkészült a szórakoztatásra és csak azt várja, hogy elmehessen a gyerekekhez, hogy megjutalmazza őket jó magatartásukért. A Mikulás rendelést a musor-iroda.hu weboldalon tudja megtekinteni az árakkal együtt. Érdemes ellátogatni a weboldalra, ahol elérhetőséget is találhat.

Vélemény, hozzászólás?