Víznyelővel egyszerűen megkímélhető a ház épsége

A túlzottan megtömörödött talajon megálló több milliliter esővíz komoly károkat okozhat a házak talapzatában, szerkezetében. Emellett pedig roppant kényelmetlen az udvaron a hatalmas állóvizek kerülgetése, s esztétikailag sem nyújt szép látványt.

A víznyelő használata megakadályozza ezt a kényelmetlen és kényes problémát. A víznyelők az ereszcsatornához kapcsolódva képesek elvezetni máshová az esővizet, hogy az ne áramoljon az épületek alá, roncsolva annak szerkezetét. A folyókáknak ugyan ez a szerepük, annyi különbséggel, hogy azok a talaj szintjén helyezkednek el, s alakjukat tekintve is akadnak eltérések. A víznyelő egy nagyon biztonságos eszköz, nem igényel szaktudást a használata. A gyártók olyan eszközöket dobnak a piacra, melyek könnyen karbantarthatók, takaríthatók a különböző lomkosaraknak és rácsoknak köszönhetően. Arra is gondot fordítanak, hogy a kisebb állatok, rágcsálók ne tudjanak bejutni, s ezt egy billenővel érik el.

A víznyelő anyagát tekintve készülhet műanyagból, műanyag ráccsal a tetején, de kapható öntöttvas rácsból készület fedlappal is, melynek teherbírása akár 1500 kg is lehet. A víznyelők elfolyási iránya lehet alsó-, vagy oldalkifolyású. A sunikft.hu oldalon található termékek listájának összeállítása során maximálisan figyelembe vették a vásárlói igényeket, a keresett eszközöket. Emellett nagy hangsúlyt fektetnek a színvonalas termékek forgalmazására, valamint az esztétikára. A sunikft.hu webshopon, a termékleírásban részletesen taglalják az árucikkek beszerelésének lépéseit, hogy ezzel is segítsék a megrendelőket. Felmerülő kérdés esetén a szakértők örömmel segítenek az ügyfeleknek a választásban, forduljanak hozzájuk bizalommal a megadott elérhetőségek valamelyikén!